Top

Pip Studio servies

PiP Studio Servies SALE Aanbieding

* PiP Servies Aanbieding In Store Only: 20% Korting op al het servies van PiP Studio. Plaats de artikelen die je wilt bestellen in je winkelmandje en kies voor afhalen in Leiden. Bij betaalopties kan je kiezen voor betalen bij afhalen. Wij verrekenen de 20% korting op je bestelling in de winkel in Leiden.

Pip servies borden Pip servies mokken en bekers Pip servies Kommen & Schalen
Pip servies Overige itemsNieuwe collectie Pip ServiesPip servies op kleur kiezen


Pip studio servies: Veilig & Makkelijk bestellen bij LeukvoorNL.nl. Maakt u zich geen zorgen over de bezorging van uw kostbare pipservies. Wij maken gebruik van speciale inpakmethodes om breekbare artikelen te verzenden en leveren uw Pip servies met extra zorg. Bent u toch niet helemaal tevreden met het gekochte servies? Dan mag u het terugsturen. Daarnaast kunt u snel en veilig achteraf betalen binnen 14 dagen of direct afrekenen met iDEAL of creditcard. Hierboven kunt u het Pip servies kiezen per categorie én hieronder vindt u al het serviesgoed van Pip in één lijst.

Pip Studio servies makkelijk online bestellen:


✓ Achteraf betalen met Afterpay
✓ In termijnen betalen (vanaf € 100)
✓ Vandaag besteld, volgende dag in huis
✓ Gratis retourneren binnen 14 dagen

Bij leukvoorNL.nl vind je bijna alles van pip studio servies: van eierdopjes tot voorraadpotten en van borden tot mokken. Zoek je iets en is het niet te vinden op de website? Stuur een mailtje en de kans is groot dat we je toch van het pip servies kunnen voorzien. Kies hieronder de pip servies categorie om snel een pip servies artikel te vinden:

Pip servies borden Pip servies mokken en bekers Pip servies Kommen & Schalen
Pip servies Overige itemsNieuwe collectie Pip ServiesPip servies op kleur kiezen