Top

Set/2 Kom Blossom Khaki - Pip studio

  • Set/2 Kom Blossom Khaki - Pip studio
  • Set/2 Kom Blossom Khaki - Pip studio
25,90
per stuk
Artikel is (tijdelijk) uitverkocht

PiP Studio Set-2 Kommen Blossom Khaki


Mooie set van twee kommen in een PiP Studio cadeaudoosje.

Producteigenschappen:


Materiaal:Hoogwaardig Porselein
Afmetingen:∅ 15 cm. H 8 cm.
Kleur:Khaki
Merk:PiP Studio servies
Type:Kommen
Overige:Ook verkrijgbaar in Roze en Blauw.
Over PiP Servies


Het Pip servies is gemaakt van fijn porselein met een mooie kwaliteit. Pip servies is voorzien van een vrolijk motief en afgewerkt met een gouden randje. Daarnaast is de PiP servies collectie inmiddels ook uitgebreid met stijlvolle witte servies artikelen die eindeloos gecombineerd kunnen worden. Let op: Je wordt aangeraden het pip servies met de hand af te wassen.

Meer Over PiP Studio

PiP ontwerpt artikelen die ze zou kopen als PiP ze zelf kon vinden, iets wat meestal niet het geval is. De visie van PiP op haar ontwerpen is eigenlijk heel simpel, praktisch en rechtlijnig: ‘Als ik een product maak, moet het zo goed zijn dat ik het zelf zou willen houden, of wanneer ik het aan een vriend of familielid geef, het artikel blijdschap en vreugde geeft. Als deze emotie er niet is, kan het geen echt PIP product zijn’.

De PiP studio stijl wordt gekenmerkt door een warme en intieme ‘touch en feel’, vaak is het een mix en match concept van ontwerpen met oog voor kleine details en speciale afwerkingen. Dit gecombineerd met een subtiel kleurgebruik.
Alle producten van PIP moeten aan haar motto voldoen: ‘Happy products for Happy People’.

Artikelnummer: 51999024

Klantbeoordelingen (0)