Top

Pip servies

Pip servies kopen?


Dat kan makkelijk online.

Leuke sfeerfoto van pip serviesBij ons vind u bijna alle collecties van Pip. Zelfs de nieuwste van de nieuwste servieslijnen.
We hebben geprobeerd een zo duidelijk mogelijke webwinkel te maken met overzichtelijke categorie pagina's. Zo kunt u bijvoorbeeld navigeren door middel van het 'dropdown' menu bovenin, maar eenmaal op een pagina van bijvoorbeeld Pip borden kunt u ook het menu aan de linkerkant gebruiken. Het pip servies is opgedeeld in de, zo denken wij, meest logische categorieen. U kunt op artikelsoort kiezen, op servieslijn en op kleur.

Exclusief Royal Pip servies

LeukvoorNL.nl is uitgeroepen tot Exclusief Royal Pip servies dealer. Dat betekent dat wij altijd als eerste de nieuwe collecties van pip kunnen aanbieden. Onlangs is nog de Valentijnslijn geintroduceerd: Pip Valentijn bordensets. Leuke hartvormige borden in een mooie geschenkverpakking. Deze borden zijn verkrijgbaar in 5 kleuren: Roze, Khaki, Blauw, Wit en Rood.

Verzending Pip servies


Wij zijn gespecialiseerd in verzending van breekbare artikelen. In de collectie hebben we veel artikelen die met zorg ingepakt moeten worden om breuk bij verzending te voorkomen. U kunt er dus wel vanuit gaan dat online bestellen van servies geen probleem hoeft te zijn. Het aantal meldingen van breuk (we kunnen het natuurlijk nooit 100% voorkomen..) is slechts op één hand te tellen en LEUKvoorNL.nl bestaat inmiddels alweer 4 jaar. Bijna tijd voor een feestje zou je zeggen! Voordat het zover is, maken we met veel plezier het 5e jaar tot een succes!

Vragen, Suggestie en/of Opmerkingen

U bent bij ons altijd welkom om uw hart te luchten over onze webwinkel, onze diensten, onze communicatie of bijvoorbeeld over het assortiment. Omdat wij met name een online onderneming zijn, kunt u ons het beste bereiken per mail: klantenservice@LEUKvoorNL.nl. Wij staan klaar om uw vragen danwel opmerkingen te beantwoorden!


PIP SERVIES


Pip studio staat bekend om haar vrolijke producten. De slogan is ook niet voor niets: Happy products for Happy people! Het is hip en van alle tijden. Bij ons vindt u in de collectie het alom geprezen
pip servies.

Waarom bij ons Pip servies bestellen?

  • Makkelijk en veilig bestellen
  • Voor 16.00 besteld, is morgen in huis
  • Veilig betalen met iDEAL
  • 14 dagen retourrecht
  • Niet goed, geld terug. Zonder vragen.
  • Vanaf 50 euro Gratis levering
  • Klantwaardering: 8,7
  • 99% beveelt ons aan
Snel naar de Pip servies collectie 
Pip servies makkelijk en veilg bestellen bij leukvoorNL.nl

 

Leuke sfeerfoto van pip servies Pip Studio servies kan je eindeloos combineren! Pip servies ook mooi aan de muur :) Pip servies - Mooie gedekte tafel met pip servies