Top

Over ons

Over LeukvoorNL.nl


LeukvoorNL.nl wil haar klanten voorzien van mooie, leuke en hippe producten! LeukvoorNL.nl probeert u een uitgebreide online webwinkel ervaring te bieden. Ons doel is om onze klanten een breed assortiment van servies en andere interieur-artikelen aan te bieden met een perfecte klantenservice. Graag laten wij u eenvoudig en veilig online servies bestellen!


Online bestellen is simpel.
Onze webwinkel is duidelijk ontworpen en makkelijk te gebruiken. Komt u bij ons voor het eerst of bent u al vaker langs geweest, wij proberen het bestelproces zo simpel mogelijk te houden! U wordt eenvoudig door de webwinkel geleid, om uw bestelling snel, makkelijk en veilig af te ronden.


Hoe simpel?
Wanneer u het gewenste artikel in de winkelwagen legt, kunt u kiezen uit verschillende veilige betalingsopties. Op dit moment bieden wij aan: iDeal, vooruitbetaling en betaling per credit card via Paypal. Voor onze Belgische klanten zijn er extra mogelijkheden als: Mister Cash en DirectEbanking.
Na de succesvolle betaling wordt u geïnformeerd over de huidige status van uw bestelling. Na verzending ontvangt u een tracking nummer waarmee u het pakket verzending tot op eigen stoep kan volgen.


Snelle levering.
Wij verzenden onze orders meestal binnen één dag.
Het kan helaas voorkomen dat voor bepaalde artikelen de levertijd langer is dan gewenst. U wordt hiervan altijd op de hoogte gebracht waarna u kunt besluiten om te wachten of om de order te annuleren.


Gratis verzending bij bestellingen boven de € 50,-
Bij LeukvoorNL.nl betaalt de klant geen verzendkosten voor de bestelling als het orderbedrag boven de € 50,- ligt.
Voor leveringen in Belgie is de verzending gratis bij bestedingen vanaf € 150,-


Productassortiment.
Bij LeukvoorNL.nl vindt u leuke artikelen van Nederlandse interieurlabels:
PiP Studio, VT Wonen, Blond Amsterdam, Pols Potten, Fatboy, Kids on Roof en At Home with Marieke.

Bezoekadres.
LeukvoorNL.nl heeft ook een fysieke winkel waar u op uw gemak alle artikelen kunt bekijken. Ook is het mogelijk de producten gelijk mee te nemen.
LeukvoorNL.nl | Haarlemmerstraat 107 | 2312DM | Leiden | 087 784 89 05
KvK: 27370233