TopLEUKVOORNL VERZAMELPLEK.


Wij vinden het leuk om te zien wat er met de aankopen gebeurt. Waar komt het allemaal terecht. Hoe wordt het gebruikt. Waar wordt het neergezet. Hoe wordt er naar gekeken. Kortom, wij zijn nieuwsgierig. Uiteindelijk willen we voor elkaar krijgen dat wij een klein beetje bij jou naar binnen kunnen kijken. En jij weer bij anderen. Een verzamelplek met foto's ter inspiratie. Een verzamelplek waar je volop ideeen opdoet. 

Doe je ook mee?

Omdat we dit concept net bedacht hebben, willen we jou een korting aanbieden: De hoogte van de korting bepaal je zelf. De korting wordt namelijk berekend aan de hand van het aankoopbedrag. Nadat je ons een foto hebt gestuurd van je aankopen ontvang je van ons 10% van je aankoopbedrag retour wat weer vrij te besteden is.

Hoe het precies werkt.

Na je aankoop geniet je natuurlijk eerst even van je mooie nieuwe aanwinst(en). Als de artikelen eenmaal een beetje gesetteld zijn en een plek veroverd hebben in je interieur en dagelijks bestaan, ga je over tot actie:
  1. Je maakt een foto van het artikel: In gebruik, mooi gepresenteerd, of op welke manier je het thuis hebt neergezet.
  2. Stuur ons een mail / Whatsappje / Facebook berichtje:

    verkoop@leukvoornl.nl / 06 24 78 02 17 / facebook.com/leukvoornl

  3. Vermeld in het bericht je naam, (eventueel om het makkelijk te maken) het bestelnummer, de foto en eventueel een korte beschrijving.
  4. Klaar.
Wij plaatsen de foto met beschrijving op de website. Ook maak je kans om op de facebook pagina geplaatst te worden.

Foto Regels.

  • Bestanden tussen 1-5 MB
  • Alleen kleurenfoto's
  • Er mogen mensen en andere artikeln bij staan
  • En uiteraard alleen nette foto's..

Vragen , Opmerkingen, Tips?

Laat het ons weten via onderstaan contact formulier:


​​​
@