Top

Fayboy Headdemock in Termijnen

Fatboy Headdemock - Laat de Zomer maar komen!

Lekker met een koud drankje in de tuin schommelend in een hangmat van Fatboy met een ultiem gevoel van even niks te doen hebben. De Fatboy Headdemock biedt plaats aan zelfs 3 personen (mocht je wat behoefte aan gezelschap hebben..). En regent het plotseling? Geen haast, de hangmat van Fatboy kan tegen een paar druppels. Ook kan je nu de Fatboy Headdemock afschermen met een hele handige beschermhoes: The Fatboy Headdemock Cover, die je kan bijbestellen met 50% korting!
 

Verkrijgbaar in 16 Kleuren

Fatboy Headdemock verkrijgbaar in 15 kleuren

 

Betalen in termijnen

De Fatboy Headdemock heeft een prijs van € 399,- wat nogal een aanslag kan betekenen op je portemonnee als je dit in één keer moet betalen. Al willen wij je totaal niet aanmoedigen om dit artikel te kopen als het buiten je budget valt, bieden we je wel de mogelijkheid om het bedrag wat te spreiden over meerdere maanden. Dat komt soms gewoon wat beter uit.


Wat wij je aanbieden is het volgende: Nu de Fatboy Hangmat kopen voor € 99,- met vier maandelijkse vervolgbetalingen van € 79,-. Dan kom je totaal uit op een bedrag van € 415,- (daar gaan we natuurlijk niet geheimzinnig over doen..).


Dit betekent dat je uiteindelijk € 16,- meer betaald voor de hangmat, maar wel met 4 redelijke termijnen en overzichtelijk.
 

Toch liever in één keer betalen?

> Klik hier en bestel de Fatboy Headdemock Hangmat in jouw favoriete kleur <

Fatboy Headdemock kopen én betalen in termijnen?

Vul hieronder je gegevens in, geef bij opmerkingen jouw gewenste kleur aan & ontvang de Hangmat binnen drie dagen bij je thuis afgeleverd (GRATIS!).

Klik hier voor de Fatboy Headdemock hangmat inclusief de Fatboy Cover (met 50% korting)