Top

De webwinkel is momenteel even niet bereikbaar.
Voor vragen kun je ons e-mailen

Fatboy Edison The Grand in Termijnen

Fatboy Edison Lamp Korting
Fatboy Edison The Grand: Ook bekend als de zomeravond-verlenger.
Geniet aankomende zomer (en zomers) extra lang van de heerlijke buitenlucht met de sfeerverlichting van deze uit de klauwen gewassen tuinlamp (die ook binnen niet misstaat... in de winter..). De Fatboy Edison lamp is voorzien van een dimmer met 3 standen en het snoer, die je gewoon in het zicht kan laten liggen, is 5 meter lang.

Fatboy Edison the Grand In Termijnen

De Fatboy Headdemock heeft een prijs van € 449,- wat nogal een aanslag kan betekenen op je portemonnee als je dit in één keer moet betalen. Al willen wij je totaal niet aanmoedigen om dit artikel te kopen als het buiten je budget valt, bieden we je wel de mogelijkheid om het bedrag wat te spreiden over meerdere maanden. Dat komt soms gewoon wat beter uit.


Wat wij je aanbieden is het volgende: Nu de Fatboy Hangmat kopen voor € 149,- met drie maandelijkse vervolgbetalingen van € 100,-. Dan kom je totaal uit op een bedrag van € 449,- (gewoon de normale prijs dus, zonder rente of wat dan ook).

 

Toch liever in één keer betalen?

> Klik hier en bestel de Fatboy Edison The Grand <


Fatboy Edison The Grand kopen én betalen in termijnen?

Vul hieronder je gegevens in, geef bij opmerkingen jouw gewenste kleur aan & ontvang de mooie Fatboy lamp binnen drie dagen bij je thuis afgeleverd (GRATIS!).