Top

Fatboy Headdemock Taupe

  • Fatboy Headdemock Taupe
FullFullFullFullFull
(5 / 3 Klantbeoordelingen)
399,95
per stuk
Artikel is (tijdelijk) uitverkocht

FATBOY HEADDEMOCK HANGMAT TAUPE ®

Fatboy uitverkocht

De Fatboy hangmat headdemock is een zeer luxe lounge hangmat met standaard. De hangmat van Fatboy is geschikt voor 1, 2 of zelfs 3 mensen. Waan je op een zonnig strand in Hawai door even lekker in de zachte hangmat te schommelen.. De Fatboy headdemock hangmat is in diverse mooie kleuren verkrijgbaar. De hangmat is voorzien van een zeer stevige standaard. En zoals we van Fatboy gewend zijn, is er verder nagedacht en is de headdemock eenvoudig te vervoeren door de bijgeleverde draagtas. Pas op, loungen in deze hangmat is zeer verslavend!

Fatboy Headdemock hangmat ® kenmerken:

  • Met robuuste standaard
  • Afmeting: 330 x 100 x 110 cm
  • Belastbaar tot 200 kg
  • Water- & vuilafstotend

Specificaties Fatboy Headdemock ®:

Afmetingen: 330 x 100 x 110 cm
Gewicht: 24,5 kg
Materiaal: Nylon with PVC coating, Supplied with sturdy frame
Vulling: highest quality filling
Veiligheid: According to EU norm product safety
Verzorging: Dirt- and moisture repellent:easy cleaning with lukewarm water and neutral soap

Artikelnummer: 900.1017

Klantbeoordelingen (3)
FullFullFullFullFull (5 / 3 Klantbeoordelingen)

Jacqueline (13-07-2016) FullFullFullFullFull Zojuist de hangmat ontvangen en in elkaar gezet, ziet er super degelijk en strak uit. Ligt prima! Fijne opbergtassen erbij. Laat de zomer maar komen.

Yvonne H (13-05-2016) FullFullFullFullFull Wat een geweldige hangmat toch! In no time in elkaar gezet en dan hangen maar :-). De cover is heel handig, alles blijft mooi schoon en droog en dan hoef je niet elke keer de mat eraf te halen. Het kussen vind ik persoonlijk wat te dik, maar staat wel prachtig natuurlijk. Laat de zomer maar komen!

Thao Van (18-04-2016) FullFullFullFullFull Het artikel is goed afgeleverd. Hangmat ligt comfortabel en is heel groot. Je moet dus wel de ruimte ervoor hebben.